YENİ ETWİNNİNG PROJESİYLE DUYGULANDIK

13.01.2023 289

Okulumuz yeni bir eTwinning projesine "Merhaba" dedi.

Özel Eğitim öğretmenimiz Hasan İNCE'nin de üyesi olduğu Emotıons From Our World (En Özel Duygular) projesi Ocak ayında başladı. Proje özel gereksinimli öğrencilerinin duygularını harekete geçirmeyi amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda;

-  Eğitimdeki yenilikçi ve iyi örnekler uygulamaları projede kullanılacaktır.

-  Farklı öğretim yöntem ve teknikleri denenecektir.

-  Öğrencilerin dijital yetkinliklerini güçlendirmek için web 2.0 araçları kullanılacaktır.

-  Proje sonu çalışmaları yaygınlaştırma ve benzer proje yapacak olanlara fikir vermesi için dijital kitapta toplanacaktır.

Projede kurucu üye Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan ve Litvanya'dan da öğretmen ve öğrenciler yer almaktadır.  Ocak 2023'te başlayan projenin Mayıs 2023'te bitirilmesi düşünülse de "Bir proje asla bitmez; izi hep kalır."  diyerek tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar dileriz.